We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Om te voldoen aan de nieuwe e-Privacy-richtlijn, hebben we je toestemming nodig om de cookies te plaatsen. Lees meer.
Een traditionele en drukbezochte dorpsslagerij èn een hypermoderne worstenmakerij. Deze combinatie zetten de gebroeders Henk & Daan Spijkerman neer in het Friese watersportdorp Akkrum. Er komt zo veel mogelijk uit eigen keuken, met als absolute topper de klassieke Friese droge worst.
Gemaakt van een combinatie van varkens- en rundvlees, zacht van structuur.
De worst is extra lekker door de toevoeging van onze Friese Tynjetaler kaas, welke wij raspen voor Spijkerman. Zij verwerken deze vervolgens in de worst, hoe tof! Dit geeft net even die twist aan de worst.
Wil je de worst liever wat droger? Laat de worst dan drogen, zonder verpakking (op het aanrecht, in de kelder of, lekker ouderwets, hangend aan de twee spijkers!)
Wij Friezen eten deze worst het liefst puur, uit het vuistje, bij de borrel maar probeer de worst ook eens als topping op een lekkere mosterdsoep!
Deze worst is vacuum verpakt, om verdere indroging te voorkomen. open de verpakking een uurtje voor consumptie, dan komt de smaak het beste tot zijn recht!
Een aantal van onze producten zijn vrij van allergenen, maar wij moeten jullie wel laten weten dat wij werken in 1 bedrijfsruimte, en niet kunnen garanderen dat er sporen van alle allergenen in onze producten zitten.
Wil je hier meer informatie over 1 of meerdere van onze producten? Vul ons contactformulier in en we zoeken het zo snel mogelijk voor je uit!