We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Om te voldoen aan de nieuwe e-Privacy-richtlijn, hebben we je toestemming nodig om de cookies te plaatsen. Lees meer.
Wist je dat er bij ons echt vele kilo's pijnboompitten per week door heen gaan? Deze verwerken wij namelijk in onze vers gemaakte groene pesto! Samen met verse basilium, lekkere olijfolie en heel veel parmezaanse kaas vormen dit de ingrediënten voor en super smakelijke pesto.
Deze pesto verwerken wij vervolgens weer op belegde broodjes, maar we verkopen deze in bakjes zodat je er zelf mee aan de slag kan gaan in de keuken! Wat dacht je van paste pesto met gepofte cherrytomaatjes en parmezaanse kaas? Makkelijk, in een handomdraai op tafel en super lekker!
Maar goed; we hadden het over pijnboompitten, wil je nooit misgrijpen? Bestel dan extra voordeling onze kiloverpakking.
Zo verwerk je dit smaakvolle pitje in al je salades, op je belegde broodjes, in baksels èn tijdens het koken!