We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Om te voldoen aan de nieuwe e-Privacy-richtlijn, hebben we je toestemming nodig om de cookies te plaatsen. Lees meer.
Portstroop
De Ernesto-Portstroop is een kruidige portreductie met, naast Ruby Port, als belangrijkste ingrediënt tijd. De port, kruiden en specerijen worden langzaam met elkaar gerijpt tot de perfecte smaak is gevonden.
De warme tonen van tijm en kaneel zijn in harmonie met het zoete van de ingedikte port. De verschillende pepers en citrus bieden het tegenwicht. Door de stroperige structuur leent het product zich voor verfijnde plate art. Borden zien er direct geweldig uit, om nog maar te zwijgen over de smaak. De perfecte viscositeit wordt bereikt bij 18 graden Celcius. Door verfijnde techniek behoudt de portstroop de dieprode kleur en stroperigheid, waarmee de kwaliteit voldoet aan de eisen van elke kok.
Een aantal van onze producten zijn vrij van allergenen, maar wij moeten jullie wel laten weten dat wij werken in 1 bedrijfsruimte, en niet kunnen garanderen dat er sporen van alle allergenen in onze producten zitten.
Wil je hier meer informatie over 1 of meerdere van onze producten? Vul ons contactformulier in en we zoeken het zo snel mogelijk voor je uit!