We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Om te voldoen aan de nieuwe e-Privacy-richtlijn, hebben we je toestemming nodig om de cookies te plaatsen. Lees meer.
Emmentaler AOP
De traditionele Zwitserse Emmentaler is een gatenkaas met een nootachtige en licht zoete smaak.
De koeien die de melk geven voor de Emmentaler krijgen uitsluitend vers gras en hooi, waarna vervolgens de kaas wordt bereidt met de rauwe melk van deze koeien. Hierdoor krijgt de Emmentaler zijn eigenzinnige smaak. De wielen wegen tussen de 75 en 100 kilo, een unieke kaas dus!
Onze Zwitserse Emmentaler is lekker bij donkere broodsoorten, noten en (zuid)vruchten. Daarnaast wordt de kaas ook veel gebruikt in gerechten, en natuurlijk onze Zwitserse kaasfondue. Dan combineren wij hem het liefst met de Zwitserse Gruyere en Appenzeller.
Een aantal van onze producten zijn vrij van allergenen, maar wij moeten jullie wel laten weten dat wij werken in 1 bedrijfsruimte, en niet kunnen garanderen dat er sporen van alle allergenen in onze producten zitten.
Wil je hier meer informatie over 1 of meerdere van onze producten? Vul ons contactformulier in en we zoeken het zo snel mogelijk voor je uit!