We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Om te voldoen aan de nieuwe e-Privacy-richtlijn, hebben we je toestemming nodig om de cookies te plaatsen. Lees meer.
Rijp, zacht en romig en op zijn lekkerst wanneer hij bijna van je plank loopt! Gemaakt in Frankrijk van gepasteuriseerde koemelk. Tijdens de productie wordt extra room toegevoegd voor een extra zachte & romige smaak. De kaas heeft daardoor wel een extra hoog vetgehalte en een fluweelzachte en unieke smaak. De kaas heeft een smeltende textuur in de mond. Wanneer hij rijp genoeg is kun je het bovenste laagje van de kort eraf snijden en het kaasje uitlepelen.
Een aantal van onze producten zijn vrij van allergenen, maar wij moeten jullie wel laten weten dat wij werken in 1 bedrijfsruimte, en niet kunnen garanderen dat er sporen van alle allergenen in onze producten zitten.
Wil je hier meer informatie over 1 of meerdere van onze producten? Vul ons contactformulier in en we zoeken het zo snel mogelijk voor je uit!