We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Om te voldoen aan de nieuwe e-Privacy-richtlijn, hebben we je toestemming nodig om de cookies te plaatsen. Lees meer.
De koning onder de blauwaderkazen; Roquefort Papillon. Gemaakt van 100% rauwe schapenmelk. Zeker geen mild “instapkaasje”maar voor de echte liefhebber. De kaas wordt gerijpt in grotten in Frankrijk, in het dorp Roquefort. De kaas mag ook alleen zo heten wanneer deze ook daadwerkelijk hier vandaan komt. Na een rijpingstijd van minimaal 3 maanden en maximaal 10 maanden is de kaas klaar om gegeten te worden. De smaak die overblijft is aards, zilt en krachtig. De smaak blijft lang in je mond hangen. Wil je hem iets zachter maken, kun je hem goed combineren met een zoete tegenhanger. Of een goed glas port, onze Late Bottled Vintage port van Taylor’s maakt een uitstekende combinatie met de kaas.
Een aantal van onze producten zijn vrij van allergenen, maar wij moeten jullie wel laten weten dat wij werken in 1 bedrijfsruimte, en niet kunnen garanderen dat er sporen van alle allergenen in onze producten zitten.
Wil je hier meer informatie over 1 of meerdere van onze producten? Vul ons contactformulier in en we zoeken het zo snel mogelijk voor je uit!