We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Om te voldoen aan de nieuwe e-Privacy-richtlijn, hebben we je toestemming nodig om de cookies te plaatsen. Lees meer.
Dit is zonder twijfel de populairste kaas onder de witflora kazen. Een echte allemansvriend! De roombrie wordt gemaakt in Frankrijk van gepasteuriseerde koemelk. Daarna mag hij rijpen tot hij romig genoeg is voor consumptie. Door zijn romige en zachte smaak past deze kaas op iedere kaasplank! Uiteraard met een goede droge witte wijn. Wij combineren hem het liefst met de hot pepper jelly van Stonewall Kitchen. Doet het ook fantastisch op een broodje met verse honing, walnoten en rucola of voor verschillende tapas.
Een aantal van onze producten zijn vrij van allergenen, maar wij moeten jullie wel laten weten dat wij werken in 1 bedrijfsruimte, en niet kunnen garanderen dat er sporen van alle allergenen in onze producten zitten.
Wil je hier meer informatie over 1 of meerdere van onze producten? Vul ons contactformulier in en we zoeken het zo snel mogelijk voor je uit!