We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Om te voldoen aan de nieuwe e-Privacy-richtlijn, hebben we je toestemming nodig om de cookies te plaatsen. Lees meer.
Tallegio
Italiaans kaasje gemaakt van gepasteuriseerde volle koemelk. De gewassen korst is bij jonge kazen vrij dun, maar wordt bij langere rijping dikker, met grijze strepen en een klein beetje schimmel. Juist die korst zorgt voor de karakteristieke, sterke geur en de zachte, zoete smaak.
Door dat de kaas goed smelt kun je deze goed gebruiken in verschillende pasta’s, op je pizza, of op bijvoorbeeld een crostini. Ook doet hij het fantastisch op je kaasplank; een goed glas Chardonnay of een mooi speciaalbiertje van Maallust erbij en je hebt de ideale smaakcombinatie!
Een aantal van onze producten zijn vrij van allergenen, maar wij moeten jullie wel laten weten dat wij werken in 1 bedrijfsruimte, en niet kunnen garanderen dat er sporen van alle allergenen in onze producten zitten.
Wil je hier meer informatie over 1 of meerdere van onze producten? Vul ons contactformulier in en we zoeken het zo snel mogelijk voor je uit!