We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Om te voldoen aan de nieuwe e-Privacy-richtlijn, hebben we je toestemming nodig om de cookies te plaatsen. Lees meer.
Gerijpte geitenkaas uit Frankrijk. Deze kaas kent oneindig veel gebruiksmomenten. Wij gebruiken hem veelal in warme gerechten of op een broodje met verse honing en walnoten, nog lekkerder wanneer je deze even in de oven doet! Of even onder de grill voor over je salade. Toch doet de Chevre Buche het ook prima op je kaasplank, met verse vijgenjam bijvoorbeeld. De kaas rijpt van buiten naar binnen, en is het lekkerst wanneer de lichtgele rijpingsrand ongeveer een halve centimeter dik is. De “pluizige” witte korst eet je gewoon mee! Het zuivel is fris en zacht van smaak.
Een aantal van onze producten zijn vrij van allergenen, maar wij moeten jullie wel laten weten dat wij werken in 1 bedrijfsruimte, en niet kunnen garanderen dat er sporen van alle allergenen in onze producten zitten.
Wil je hier meer informatie over 1 of meerdere van onze producten? Vul ons contactformulier in en we zoeken het zo snel mogelijk voor je uit!