We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Om te voldoen aan de nieuwe e-Privacy-richtlijn, hebben we je toestemming nodig om de cookies te plaatsen. Lees meer.
Zacht, smeuïg en pittig. Camembert doet het altijd fantastisch op je kaasplank! Deze witschimmelkaas wordt gemaakt in Normandië, Frankrijk. Onze camembert wordt van gepasteuriseerde koemelk gemaakt en mag vervolgens 6 weken rijpen tot hij goed op smaak is. Ondanks de melk gepasteuriseerd wordt, blijft de kaas zijn rauwmelkse smaak behouden. Het is een echte “ruiker” zoals wij hem noemen, en op zijn lekkerst wanneer deze mooi rijp is en het zuivel gaat lopen. Doet het ook fantastisch in warme gerechten! Wat dacht je bijvoorbeeld van een camembertje in de oven met een beetje rozemarijn en honing? 20 minuutjes op 200 graden en je hebt je ultieme comfort food.
Een aantal van onze producten zijn vrij van allergenen, maar wij moeten jullie wel laten weten dat wij werken in 1 bedrijfsruimte, en niet kunnen garanderen dat er sporen van alle allergenen in onze producten zitten.
Wil je hier meer informatie over 1 of meerdere van onze producten? Vul ons contactformulier in en we zoeken het zo snel mogelijk voor je uit!