We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Om te voldoen aan de nieuwe e-Privacy-richtlijn, hebben we je toestemming nodig om de cookies te plaatsen. Lees meer.
Gruyere AOP
Gruyère is een kaas die genoemd is naar de gelijknamige Zwitserse stad Gruyères. Gemaakt van 100% rauwe koemelk.
Een zoete kaas met een zoute bijsmaak. Als de kaas nog jong is, is hij nog romig en smaakt hij een beetje naar noten. Als de kaas meer gerijpt is, wordt hij droger van structuut maar blijft zijn nootachtige, zoete smaak behouden.
Uitstekend geschikt voor op brood, in tosti's en voor het gratineren van uiensoep, té lekker! Kan op alle kaasplankjes en kan worden gebruikt om koude en warme hartige gerechten te bereiden. Uiteraard kan een echte fondue niet worden gemaakt zonder echte Gruyère AOP.
Wanneer je de Gruyere op je kaasplankje hebt liggen als dessert, adviseren wij om hem te combineren met een mooie port of een zoete dessertwijn.
Heb je hem door je kaasfondue of op een borrelplank? Combineer hem dan met een mooie droge, frisse witte wijn (onze Fleurelle!) of een soepele rode wijn.
Een aantal van onze producten zijn vrij van allergenen, maar wij moeten jullie wel laten weten dat wij werken in 1 bedrijfsruimte, en niet kunnen garanderen dat er sporen van alle allergenen in onze producten zitten.
Wil je hier meer informatie over 1 of meerdere van onze producten? Vul ons contactformulier in en we zoeken het zo snel mogelijk voor je uit!