We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Om te voldoen aan de nieuwe e-Privacy-richtlijn, hebben we je toestemming nodig om de cookies te plaatsen. Lees meer.
De Moya Justina Bobal uit Valencia, Spanje
Een mediterraan klimaat met droge, hete zomers. De wijngaarden liggen op 850 meter hoogte en de arme bodem bestaat uit zanderige leem. De rendementen zijn zeer laag. De druiven (bobal (87%), syrah (10%), cabernet sauvignon (3%) worden biologisch geteeld, maar De Moya is niet gecertificeerd.
De vergisting vindt plaats in betonnen tanks en duurt 21 tot 30 dagen. Daarna volgt een rijping van 4 maanden in eikenhouten vaten
Kersenrode wijn met aroma’s van rijp rood fruit waaronder kers en aardbei, toast, kruiden en een verfijnde mineraliteit. Medium bodied met een ronde smaak en zachte tannines.
Het rijpe rode fruit komt licht gekoeld goed tot zijn recht bij gevogelte, rijke pasta’s en pizza uit de houtoven. De kruidigheid van de bobal is perfect te combineren met tapas en vlees van de BBQ.
Een aantal van onze producten zijn vrij van allergenen, maar wij moeten jullie wel laten weten dat wij werken in 1 bedrijfsruimte, en niet kunnen garanderen dat er sporen van alle allergenen in onze producten zitten.
Wil je hier meer informatie over 1 of meerdere van onze producten? Vul ons contactformulier in en we zoeken het zo snel mogelijk voor je uit!