We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Om te voldoen aan de nieuwe e-Privacy-richtlijn, hebben we je toestemming nodig om de cookies te plaatsen. Lees meer.
Appenzeller AOP
Zwitserse bergkaas gemaakt van 100% rauwe koemelk. Een kaas met een eeuwenoude traditie en talloze culinaire toepassingen. Staat vooral bekend om het gebruik in de traditionele kaasfondue, maar doet het ook fantastisch op je kaasplank in combinatie met een krachtige rode wijn. Of wat dacht je van een tosti of ovenschotel? Waanzinnig lekker!
Appenzeller staat bekend om zijn pittige smaak welke nergens mee te vergelijken is. Deze smaak ontstaat doordat de kaas gedurende de rijpingsperiode regelmatig wordt geborsteld met een kruiden-zout melange, de "Sulz", waarvan het recept tot op heden geheim wordt gehouden.
Romig in de mond en tegelijk met een intense kruidigheid. Lekker vettig, zoals het een goede Zwitserse kaas betaamt.
Herkomst: Appenzelkanton (Zwitserland)
Een aantal van onze producten zijn vrij van allergenen, maar wij moeten jullie wel laten weten dat wij werken in 1 bedrijfsruimte, en niet kunnen garanderen dat er sporen van alle allergenen in onze producten zitten.
Wil je hier meer informatie over 1 of meerdere van onze producten? Vul ons contactformulier in en we zoeken het zo snel mogelijk voor je uit!